Τη μεγάλη ποικιλία κρασιών συνοδεύει κουζίνα με γεύση ελληνική και διεθνή, με ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή της πρώτης ύλης, από τον σεφ μας Ροβέρτο Κονίνη και τον Consulting Chef Κώστα Τσίγκα. Κουζίνα με πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με την τεράστια λίστα ελληνικών και ξένων κρασιών μας.
Το By the Glass βρίσκεται στο Γαλλικό γαστρονομικό οδηγό 2020 Gault & Millau με βαθμολογία 10,5/20, στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας (Restaurant 100 Awards) και η λίστα με τα αγαπημένα κρασιά έχει τιμηθεί ως Best Wine List. Ψηφίζεται για συνεχόμενες χρονιές ως το υπ’ αριθμόν 1 wine bar restaurant της Αθήνας.
Μοναδικές γευστικές δημιουργίες σας περιμένουν για να τις απολαύσετε μόνοι ή με την συντροφιά σας και να τις συνδυάσετε με ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι κρασί.
Από νωρίς το μεσημέρι, έως τις 02:00 το βράδυ, μπορείτε να εμπιστευθείτε στην ποιότητα του by the glass, ένα επαγγελματικό γεύμα, ή αργότερα να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στον αίθριο χώρο μας σε μια από τις ιστορικότερες στοές της Αθήνας.
O chef μας επιμελείται το γευστικό σας ταξίδι για μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία, με το κρασί που έχετε επιλέξει.
Baba au rhum, με σιρόπι από ρούμι και τσάι του βουνού, κρέμα βανίλια και παγωτό πορτοκάλι.
Lava Cake σοκολάτας με φρέσκα μούρα και κρέμα panacotta.
Τάρτα λεμόνι με μαρέγκα με σιρόπι από τζίντζερ και λάιμ.
Chocolate chip cookie στη γάστρα με παγωτό σοκολάτα.
Τα πάντα παρασκευάζονται στην κουζίνα του By the Glass, όπως και το ψωμί μας, το οποίο είναι χειροποίητο. Χρησιμοποιούμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε όλα μας τα πιάτα.