Τη μεγάλη ποικιλία κρασιών συνοδεύει κουζίνα με γεύση ελληνική, με ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή της πρώτης ύλης, από την chef μας Κυριακή Φωτοπούλου. Κουζίνα μεσογειακή, με πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τα κρασιά.
Το By the Glass βρίσκεται στο Γαλλικό γαστρονομικό οδηγό 2020 Gault & Millau με βαθμολογία 10,5/20, στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας (Restaurant 100 Awards) και η λίστα με τα αγαπημένα κρασιά τιμήθηκε ως Best Wine List για το 2017. Ψηφίζεται για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2017-2018-2019) ως το υπ’ αριθμόν 1 wine bar restaurant της Αθήνας.
Μοναδικές γευστικές δημιουργίες σας περιμένουν για να τις απολαύσετε μόνοι ή με την συντροφιά σας και να τις συνδυάσετε με ένα ποτήρι ή ένα μπουκάλι κρασί.
H chef μας επιμελείται το γευστικό σας ταξίδι για μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία, με το κρασί που έχετε επιλέξει.
Από νωρίς το μεσημέρι, έως τις 12 το βράδυ, μπορείτε να εμπιστευθείτε στην ποιότητα του by the glass, ένα επαγγελματικό γεύμα, ή αργότερα να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στον αίθριο χώρο μας σε μια από τις ιστορικότερες στοές της Αθήνας.